Autogarage in Emmen

Auto Garage Emmen Werkplaats Postema Auto’s
garage EmmenOnze garage in Emmen is uitgerust met de nieuwste technieken, voldoet aan de moderne eisen die tegenwoordig gesteld worden aan het hebben van een werkplaats voor auto’s, bedrijfswagens. Als auto garage in Emmen voorzien wij iedere auto van het beste onderhoud. Je kunt hier terecht voor alle autoreparaties en onderhoud. En is RDW gecertificeerd wat wil zeggen dat wij zelf een keurmeester in dienst hebben. Je kunt op afspraak een APK keuring door ons laten verrichten. Je veiligheid staat bij dit autobedrijf voorop. En staan bekend om een grondige APK keuring van iedere auto. Je eigen veiligheid is immers niet te koop. Vandaar dat onze mening is dat je maar beter met een goedgekeurde, veilige auto de weg op kunt gaan.

Garage Emmen auto werkplaats Postema Auto’s

Als auto garage bedrijf in Emmen voorzien wij alle auto’s van een: APK keuring, Kleine beurten, Grote autobeurten, met gratis leenauto, Uitlaten, Schokdempers, Accu’s, Voorruit reparatie en vervanging, Distributie riemen vervangen, Remmen revisie, Remschijven afdraaien, Koppeling revisie, Auto elektronica, Motor afstellingen, Motor revisie, Koeling problemen, Radio & Carkit inbouw, Chiptuning, Airco controle, Motoronderdelen.

Wij kunnen je geheel vrijblijvend een offerte op het onderhoud van je auto afgeven of deze naar je toesturen. Maar nog beter zou het zijn, als je gewoon eens langskomt voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. Bel telefoonnummer: 0591 633259 voor meer informatie over onze auto garage, of maak een afspraak.

Lees meer over Postema Auto’s:

Reacties zijn gesloten.