Auto Onderhoud

Uw auto voorzien van een goede onderhoudsbeurt in de plaats Emmen?

Autobedrijf EmmenDe auto onderhoudsbeurt bij autobedrijf Postema Auto’s & Occasions in Emmen staat erom bekend uw auto te voorzien van een goede en gedegen onderhoudsbeurt.

Wij Repareren en Onderhouden alle Auto’s

Bij Postema Auto’s in Emmen staat het woord ‘service’ niet voor niets in de bedrijfsnaam! Een van de meest gebruikte services bij het autobedrijf is de leenauto-service. Wanneer je de auto of bedrijfswagen niet kunt missen stelt Postema Emmen gratis een leenauto beschikbaar, waarvan je alleen maar de brandstof hoeft te betalen. Eventueel zijn er ook twee gratis leenfietsen beschikbaar.

Melden bij Afspraak

Als je gebruik wilt maken van de leenauto, dan dien je dit te melden bij het maken van de afspraak voor auto onderhoud of reparatie. Doe je dit niet, dan kan Postema Emmen geen vervangend vervoer garanderen. De leenauto’s zijn klein van formaat en geschikt voor normaal woon- en werkverkeer. Indien je voor je werk een ander type leenauto nodig hebt, kan je dit regelen met de receptioniste.

Auto Haal- & Brengservice

Als je geen leenauto nodig hebt, kan je natuurlijk gebruik maken van de auto ophaal- en brengservice. De auto wordt bij je thuis of op het werk opgehaald en weer teruggebracht. Op deze manier zorgt Postema Emmen dat je geen hinder ondervindt als de auto voor een onderhoudsbeurt bij onze garage staat.

leenfiets  leenauto

Kom eens langs om je auto te laten voorzien van de beste auto onderhoudsbeurt, de koffie staat klaar. Je bent welkom op de Olivier van Noortstraat 13 in Emmen, om alle opties voor je auto onderhoudsbeurt te bespreken.
Of bel telefoonnummer: 0591 633259 en vraag naar de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.