APK Keuring in Emmen

APK keuring EmmenBij Postema Auto’s bent u welkom om uw auto APK te laten keuren. Wat houd een goede keuring eigenlijk in? Postema Auto’s is volledig onafhankelijk omdat wij u graag veilig zien rondrijden. En uw voertuig kunnen voorzien van een goede keuring.

Wat is een APK keuring

Een APK-keuring is ook in Nederland wettelijk verplicht. APK is een afkorting en staat voor een Algemene Periodieke Keuring wat in Europa een wettelijk verplichte keuring is. Deze keuring is er om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Meer informatie over de keuring, wanneer en hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden, het keuringsrapport en de keuringseisen kunt u de APK gegevens bij de RDW opvragen.

Voor u betekent de keuring de zekerheid dat u vertrouwen in uw auto kunt houden: prettig voor u, uw medepassagiers en andere weggebruikers. Een keuring hoeft geen onverwachte kostenpost te worden. Autobedrijf Postema Auto’s is een erkend APK-keuringsstation, door goed de eventuele gebreken te bespreken komt u bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan.

Postema Auto’s verzorgd de keuring, zorgt voor afmelding van uw auto bij de RDW. Als extra service bieden wij u vervangend vervoer op de keuringsdag aan, of hanteren wij een ophaalservice en wegbrengservice. Voor de duidelijkheid mocht de automonteur verbeterpunten aan uw auto constateren of merken dat de auto niet voldoet aan de gestelde voorwaarden. Neemt de desbetreffende monteur van Postema Auto’s contact met u op.

De monteurs van autobedrijf Postema Auto’s bespreken met u de mogelijke gevolgen en risico’s, geven aan welke kosten zij voor u verwachten en stemmen dit eerst keurig met u af hoe en wanneer een eventuele autoreparatie of herstel kan worden uitgevoerd. Dit gebeurt op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Een spoed APK keuring zonder afspraak is alleen mogelijk op werkdagen tot 11:30 uur.

Reacties zijn gesloten.