Het Autobedrijf Postema Auto’s in Emmen

autobedrijfBij autobedrijf Postema Auto’s in Emmen werken gepassioneerde vakmensen. Postema Auto’s Emmen is een gedegen organisatie met als specialiteit het verkopen en repareren van auto’s. Als één van de goedkoopste auto aanbieders in Emmen en omstreken. Vanaf 1985 worden er, in samenwerking met dealers in heel Nederland, occasions verkocht.

Goedkope betrouwbare occasions

Postema Auto’s is een flexibele organisatie. Hierdoor spelen wij makkelijk op de auto markt in. Zo merkten wij door autotrends bij te houden dat er meer vraag is naar betaalbare auto’s. Die normaal gesproken naar de handel werden afgestoten. Deze schakel slaat Postema Auto’s nu over. Hierdoor is het autobedrijf in staat tegen uiterst scherpe (handels)prijzen, auto’s aan particulieren aan te bieden.

Inruilen voertuigen mogelijk

Als u bij Postema Auto’s een nieuwe auto koopt? Is het inruilen van uw oude voertuig mogelijk. Tevens handelen wij ook in andere voertuigen zoals: motoren, scooters, boten, bussen, campers enzovoort. Postema Auto’s is een modern en flexibel autobedrijf in Emmen, Drenthe. Bel gerust eens om een afspraak te maken. Of kom gewoon eens langs, de deur staat open en de koffie staat klaar. Uw auto service in de regio Emmen en omstreken.

Lees meer over Postema Auto’s:

Reacties zijn gesloten.